3000 gele portemonnees verstopt in Delft | Regio15.nl

3000 gele portemonnees verstopt in Delft

Portemonnee-KOPt-portemonnee-5Delft - De Delftse politie heeft woensdag 3000 portemonnees gevuld met een verrassing, als promotie voor de aankomende 112-dag.


In Delft zullen de komende dagen overal op straat portemonnees verstopt zijn. Deze portemonnees worden aangeboden door een van de sponsoren van de 112-dag. In deze portomonnees zit informatie over de aankomende 112-dag op 4 oktober. Ook zit er in deze portemonnees een aangename verrassing voor de eerlijke vinder. Dit alles om bezoekers te trekken voor deze spectaculaire dag.

Maak 4 oktober kennis met de vele taken van brandweermannen, ambulancebroeders, politieagenten en andere hulpverleners hebben. Leer bijvoorbeeld boeven vangen, brandjes blussen en auto's openknippen. Ook zijn er vette demonstraties. Neem een kijkje in een politieauto, ambulance, brandweerauto, of zelfs een YPR Tank van de Marechaussee.

Wij als Regio15 zijn ook aanwezig op de 112-dag. Dus heeft u altijd al één van ons een hand willen geven, kom dan 4 oktober naar de 112-dag in Delft, Jacoba van Beierenstraat 1.

Flyer-112-dag-Delft

w-portemonnee-1

w-portemonnee-2

w-portemonnee-3

w-portemonnee-4

w-portemonnee-5

w-portemonnee-6

w-portemonnee-7