Overige Oud en Nieuw incidenten | Regio15.nl

Overige Oud en Nieuw incidenten

Haaglanden - In dit item vermelden wij de overige incidenten/gebeurtenissen die zich rond Oud en Nieuw in de regio hebben afgespeeld.


Uiteraard kunt u ook een bijdrage leveren als u bijzondere foto's en/of video's heeft. Kleinere bestanden kunt u mailen naar [email protected]. Gaat het om grotere bestanden, kies dan voor WeTransfer. Wij wensen u allen een heel gezellige Oudejaarsdag- en avond en een heel fijne en bovenal veilige jaarwisseling!

Den Haag - In de Rotgansstraat hebben onverlaten woensdagavond de brievenbus van een portiekflat met vuurwerk zwaar beschadigd. Voor zover bekend zijn de daders nog niet gevonden. (Foto's: Ivar Gieles)

n6JdlX.JPG

hIaoeE.JPG

pr3BQI.JPG

Il43T1.JPG
Zoetermeer - Vannacht braken bij het Vernispad enkele geitjes los, die kennelijk geschrokken waren van het vuurwerk. In afwachting van de eigenaar en/of Dierenambulance werden enkele gevangen geitjes tijdelijk op de achterbank van een personenauto gestald. (Foto's: Ivar Gieles)

2nm0Xc.jpg

hgj8FP.JPG

un3pCM.JPG

wnZIV4.JPG

4QOJaL.JPG

Wateringen / Den Haag - Grote drukte bij de oliebollenbakkers in de regio zo vlak voor de jaarwisseling. Zoals hier op het Plein in Wateringen en op de Volendamlaan in Den Haag (Foto's: Cees de Kleijn en Ivar Gieles )

w TDK 6116 1

w TDK 6122

w TDK 6121

w IMG 1216

w IMG 1217

Ook op het Spuiplein staan de mensen in de rij bij de oliebollenkraam (video: Ferrie van der Geer)

Scheveningen - Er wordt nog steeds driftig gebouwd aan de brandstapels op het strand bij Duindorp (onderste twee foto's) en op het Noorderstrand. Naar verluidt zijn de stapels al meer dan 25 meer hoog! (Foto's: Ivar Gieles en Shane Alders)

vGbk4a.JPG

phfooz.JPG

CPhzwD.JPG

bwh3Kq.JPG

Honselersdijk - Omstreeks tien voor half twee vanmiddag vlogen de coniferen in de heg bij een woning aan de Patrijslaan in brand. De bewoner is begonnen met de blussing en de brandweer heeft de zaak afgeblust. De coniferen zullen zeker niet uit zichzelf in brand zijn gevlogen.... (Video en foto's: Danny Botman)

j6pDn3.JPG

dFC2Ei.JPG

LVavSV.JPG

zG2H1c.JPG

Wateringen - De tankautospuit van de post Wateringen moest op oudjaarsavond uitrukken voor een boom in brand aan het Visserspad. Met een straal hoge druk is de brand geblust. (Foto's: Tim de Kleyn)

4mhQ0v.JPG

949cWB.JPG

Den Haag - In de Breukelensestraat heeft een kleine buitenbrand gewoed tegen een vuilcontainer, door een kleine ontploffing die plaatsvond heeft een geparkeerd busjes schade opgelopen. (Foto's: Ivar Gieles)

6c9uTN.JPG

N7Riyj.JPG

 Den Haag - Diverse vernielingen werden er gepleegd in de regio. Op de Erasmusweg was een abri vernield. (Foto: Sander Paardekooper)

rY8uR7.JPG

 Den Haag - Een foto van het vreugdevuur langs de Paets van Troostwijkstraat. (Foto: Sander Paardekooper)

FnlJci.JPG

Rijswijk - Op de Karel Doormanlaan stond niet alleen grof vuil in brand. Er was zelfs een fiets van een buurtbewoner op gegooid. (Foto's: Sander Paardekooper)

BmpHv4.JPG

612PDk.JPG

Den Haag - Op de Zuiderparklaan was ter hoogte van de Bussumsestraat een bankstel in brand gevlogen. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en had de brand snel geblust. (Foto's: Sander Paardekooper)

zgKtbA.JPG

TuspJC.JPG

Poeldijk - In de A.J. van Reststraat moest de brandweer een vreugdevuur blussen. (Foto: Sander Paardekooper)

2gNYHM.JPG

Den Haag - Duindorp had de grootste; de stapel was met 33,80 meter hoogte net 55 centimeter hoger dan die op het Noorderstrand van Scheveningen. Velen waren aanwezig om het ontbranden van de stapel bij te wonen. (Foto's: Ivar Gieles en Shane Alders)

uEogLO.JPG

i4OP53.JPG

9XoLOi.JPG

jvsG8t.JPG

Den Haag - Dat ie 55 centimeter minder hoog was dan die van Duindorp, maakt de prestatie van de bouwers op de Strandweg er natuurlijk niet minder om. Ook hier vele belangstellenden die het (ont)branden van de brandstapel op de voet volgden. (Foto's: Ivar Gieles)

cjfGd8.JPG

nlag9X.JPG

wJe5hL.JPG

pBdGkJ.JPG

Den Haag - In de Nieuwersluisstraat veroorzaakt zwaar vuurwerk flinke glassachade. Uiteraard heeft zich geen schuldige gemeld.... (Foto's: Ronald Nieland)

w 20160101 064939 2

w 20160101 071445

w 20160101 071453 1