Dode bij schietpartij Paul Krugerlaan | Regio15.nl

Dode bij schietpartij Paul Krugerlaan

t-jfa_352Op de Paul Krugerlaan heeft zich vanmiddag een schietpartij voorgedaan. Hierbij is één dode gevallen. De dader heeft zich later op het politie bureau gemeld.

Rond half vier kreeg de politie een melding dat op de Paul Krugerlaan, op het gedeelte tussen het Paul Krugerplein en de Kriztingerstraat, zou zijn geschoten.

Ter plaatse gekomen politiepersoneel trof op het trottoir een - naar achteraf bleek - 55-jarige man aan met schotwonden. Het gewaarschuwde ambulancepersoneel heeft nog getracht de man te reanimeren doch dat mocht helaas niet baten.

Volgens getuigen ging aan de schietpartij een korte ruzie vooraf. De politie is meteen met een buurtonderzoek begonnen en de technische recherche heeft ter plaatse forensisch onderzoek gedaan. Tevens zijn ooggetuigen meegenomen naar het politiebureau voor het afleggen van een getuigenverklaring. De Paul Krugerlaan was tussen het Paul Krugerplein en de Schalk Burgerstraat afgezet door manschappen van de parate eenheid, waardoor onder andere voor HTM tramlijn 6 een omleiding gold.

Video: Rene Hindriks
{flv}20091118b|724|416|false{/flv}

w-jfa_255

w-jfa_314

w-jfa_352