Win een unieke set Regio15.nl-kerstballen! | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Win een unieke set Regio15.nl-kerstballen!

Win een unieke set Regio15.nl-kerstballen!


De redactie van Regio15.nl geeft in december 10 sets unieke kerstballen weg.

Winnen? Vijf sets worden weggegeven aan bestaande volgers, en vijf sets worden weggegeven aan mensen die onze pagina vanaf vandaag (09-12-2016) liken.

Stuur op maandag 12 december vanaf 15:00 uur (!) een Facebook-bericht aan de redactie met de tekst 'KERST2016' om mee te doen.

De eerste vijf bestaande volgers (iedereen die ons voor 09-12 volgde) en de eerste vijf nieuwe likers (vanaf 09-12 en later) worden door de redactie benaderd voor het versturen van de kerstballen.

 

Alleen berichten via Facebook doen mee. Stuur ons een DM via https://www.facebook.com/messages/regio15

 

kerstballen2016

Voorwaarden win-actie:

 - De redactie kiest n.a.v. de 'vindt de pagina leuk sinds ...' statistieken op Facebook de 5 winnaars per categorie uit.

 - De redactie houdt de tijd (vanaf 15:00 uur) bij. Deze tijd zou een minuut (of meer) kunnen verschillen met de tijden van de inzenders. De tijd bij Regio15 wordt als leidend gezien.

 - Berichten die voor 12 december 15:00 uur worden gestuurd tellen niet mee.

 - Alleen berichten via Facebook die de tekst "KERST2016" bevatten worden meegenomen in de telling.

 - Bij twijfel over de echtheid van een profiel of inzending (bijv. iemand die met twee of meerdere profielen meedoet) kan/kunnen deze perso(o)n(en) worden uitgesloten zonder daarvan over op de hoogte gesteld te worden.

 - De redactie stelt alleen de winnaars persoonlijk op de hoogte.

 - Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

 - De redactie organiseert deze actie omdat we het leuk vinden. Kortom: we zijn niet aansprakelijk voor wat voor schade dan ook als gevolg van deze actie, ongeacht of iemand wel of niet wint.