Overige incidenten in Haaglanden jaarwisseling 2016/2017 | Regio15.nl

Overige incidenten in Haaglanden jaarwisseling 2016/2017

Haaglanden - In dit item worden de 'overige' incidenten rond Oud en Nieuw in de regio Haaglanden vermeld.


Dat kunnen beelden zijn van de opbouw van vreugdevuren en fikse rijen bij de oliebollenkraam, maar ook kleinere branden e.d. die 'typisch' zijn voor de jaarwisseling.

Als u zelf bijzondere foto's/video's heeft: stuur ze (zonder watermerk erin) naar de redactie via WeTransfer. Kijk op onze WeTransfer pagina over het hoe en wat. Kleinere bestanden kunt u mailen naar [email protected].

Bedankt alvast en een fijne jaarwisseling gewenst namens de redactie!!

De voorbereidingen voor de vuurwerkshow vannacht op het Noorderstrand van Scheveningen zijn in volle gang! (Foto's: Marinus van Dam)

w IMG 0083

w IMG 0084

Ook dit is Oud en Nieuw: (illegale) kerstboombrandjes. Dit keer op de Chrysantentuin in Zoetermeer. De brandweer heeft een en ander geblust. (Foto's: Wilbert Tintel)

FDdcao.JPG

5mdlRD.JPG

Io5Rzu.JPG

Ook dit spontane kampvuurtje op de Hoogseweg in Pijnacker was niet toegestaan en is geblust door de brandweer. (Foto's: Roy Wolters)

rGmgmI.JPG

rGyWwI.JPG

1rZ27d.JPG

b9oenH.JPG

Op de Troubadourlaan in 's-Gravenzande hebben enkele goede vrienden een kampvuurtje gemaakt. Of er ook bij gezongen is, is ons niet bekend #rowrowrowyourboat (Foto's:  Fred van der Ende)

Y3Inpe.JPG

77H1qU.JPG

3qqnY6.JPG

Delfgauw - De brandweer kreeg een melding van vlammen langs de N470, maar dat bleek te gaan om een vuurstapel bij een boerderij. (Foto: Roy Wolters)

GybvMZ.JPG

Bij het afsteken van vuurwerk ging het Oudejaarsavond mis in de Betje Wolfstraat. Een jongen raakte gewond aan zijn handen is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

ojOOhQ.jpg

IgSw9X.jpg

Onverlaten hebben geprobeerd brand te stichten in een leegstaand pand aan de Dobbelaan in Leidschendam. De brandweer kon verdere uitbreiding voorkomen. (Foto's: Daan van den Ende)

ozD0O5.JPG

SOtoUi.JPG

4OPl7j.JPG

ACqirD.JPG

Op de Steijnlaan ontstond er rond 22:30 uur brand in een achtertuin van een woning. Vermoedelijk door vuurwerk wat afgestoken werd. De brandweer heeft de brand geblust. De bewoonster is opgevangen bij haar buren vanwege hyperventilatie. (Foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper)

it1H6E.JPG

w3UNZa.JPG

vc3yXr.JPG

De brandweer bluste een kleine buitenbrand aan de Rigastraat in de wijk Wateringse veld (Foto's: Tim de Kleyn)

nHcllf

xdltON

Den Haag - Een dronken automobilist botste op de Neherkade tegen een geparkeerde auto aan. Hij reed na het ongeval door, maar de auto was dusdanig beschadigd, dat hij niet ver kwam. Politie kwam ter plaatse en heeft de man aangehouden. Berger Vreugdenhil heeft de 2 betrokken voertuigen weggeleept. (Foto's: Sander Paardekooper)

JKcG9a.JPG

V0iblb.jpg

km6Hci.JPG

De brandweer kwam met spoed ter plaatse bij een kleine buitenbrand aan de Vrederustlaan in Den Haag, onder toeziend oog van de politie is de brand geblust. (Foto's: Tim de Kleyn)

8Sxx71

yEVPkH

XVzaYb

Ook een textielcontainer aan de Nesse in Wateringen viel ten prooi aan de vlammen, de brandweer heeft de container onderwater gezet zodat deze in elk geval de rest van de nacht niet meer kon ontbranden. (Foto's: Tim de Kleyn)

doqkP4

QkduZd

Het vreugdevuur aan de Ruivenstraat in Zoetermeer. (Foto's: Wilbert Tintel)

hUrEHw.JPG

4lQDWn.JPG

xpYhXn.JPG

'Gewoon', gezellig op de Boomkwekerij in Den Hoorn (Foto's: Erik van der Zalm)

w IMG 5204

w IMG 5208

w IMG 5216

En ook op de Laan van Groenewegen in Delft hadden de mensen het naar hun zin! (Foto's: Erik van der Zalm)

w IMG 5229

w IMG 5230

w IMG 5232

Er zijn echter lieden die een andere opvatting hebben over wat 'gewoon gezellig' inhoudt.... Zoals hier op de Leyweg (Foto's: Nick van Mourik en Ivar Gieles)

Rrci2i.JPG

UBsgpM.JPG

Tja, wat moet je als je niet goed tegen alcohol, pilletje, paddo's etc. kan of gewoon slechte opvoeding hebt gehad dan wel een goede opvoeding hebt verkwanseld: dan verniel je 'gewoon' een abri. (Foto: Donny Kooistra)

z5WFwQ.JPG

Of je steekt 'gewoon' een parasol in de fik, zoals hier op de Polakweg in Rijswijk (Foto's: Nick van Mourik)

jiUcEE.JPG

wh6SOu.JPG

JqlUdx.JPG

Ook Ter Heijde ontkwam niet aan vernieling en af en toe wat onrust. Grote incidenten bleven gelukkig uit. (Foto's: Fred van der Ende)

qoel1v.JPG

CcSFt1.JPG

MKNYFZ.JPG

Op de Cremerweg in Den Haag hebben vandalen een auto vernield. (Foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper)

cqYOTD.JPG

g3kxmh.JPG

Q9rG7c.JPG