Verkeersoverlast in de regio door sneeuwval | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Verkeersoverlast in de regio door sneeuwval

Haaglanden - De fikse pak sneeuw die zaterdagavond en vanacht viel heeft her en der voor overlast gezorgd in de regio; zware ongevallen bleven gelukkig uit.


Tussen negen en tien uur begon het flink te sneeuwen en de straten en wegen waren al gauw helemaal wit. Alhoewel er driftig werd gestrooid, kon dit niet voorkomen dat het verkeer er last van ondervond.

Op de snelwegen moest met aangepaste snelheid worden gereden en het verkeer paste de snelheid over het algemeen goed aan. Er zijn tot nu toe dan ook slechts enkele lichte ongevallen gebeurd.

Op de Parallelweg in Den Haag ramde een auto frontaal een bestelbusje. De oorzaak van dit ongeval echter niet alleen gladheid door de sneeuw zijn.

Leidschendam - Op de A4 richting Rotterdam maakte deze auto een glijer en kwam met de neus in de andere richting tot stilstand. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Video: Donny Kooistra)

Haaglanden - De pekeltram zorgde er weer voor dat de rails sneeuw- en ijsvrij werden gehouden. (Foto's: o.a. Daan van den Ende)

vg3Ghl.JPG

mJnJmT.JPG

Zoetermeer - Op het Schamhartplan botste een auto door de gladheid op een paaltje. Auto en paaltje liepen schade op; er vielen gelukkig geen gewonden. ( Foto's: Roy Wolters en Brian Roeten)

2TAMjz.JPG

Fvve0Y.jpg

pPoXGD.jpg

Nootdorp - Op de Hofweg vloog deze auto bij een rotonde uit de bocht en belandde op de stoep op een betonnen obstakel. Ook hier geen gewonden. Berger Vreugdenhil heeft de auto van het obstakel getild (Foto's: Rene Hendriks en Roy Wolters)

UuyMGk.JPG

0MJ983.jpg

kU5b2e.jpg

LNaEvb.jpg

Haaglanden - Op de snelwegen, maar ook op de binnenwegen, was het goed oppassen geblazen en voorzichtig rijden! (Foto's: Rene Hendriks, Fred van der Ende en Danny Botman)

3uIJgL.JPG

MiGQ88.JPG

TidTVW.JPG

Z4CgYx.JPG

6514RN.JPG

cXQtoB.JPG

5WUene.JPG

Y0WuAg.JPG

WuG94Q.JPG

Haaglanden - Het was hard aanpoten voor de vele strooiwagens in de regio. (Foto's: Brian Roeten)

2UCita.JPG

EmwmCd.JPG

Den Haag - Op de Neherkade werd deze onbeheerde auto aangetroffen. Gezien de stand van de linker voorband waarschijnlijk nogal hard een stoepje meegepakt door de gladheid. (Foto: Nick van der Toorn)

vpgHbH.JPG