Oud en Nieuw in Regio15 in vogelvlucht.... | Regio15.nl

Oud en Nieuw in Regio15 in vogelvlucht....

Haaglanden - Als vanouds zullen wij ook tijdens Oud en Nieuw voor u het nieuws uit de regio brengen.


Hiervoor staan 24/7 meerdere fotografen paraat. Tijdens de jaarwisseling zijn wij met ongeveer 15 a 20 fotografen op straat om u het laatste nieuws uit de regio te kunnen brengen.

De grotere/bijzondere gebeurtenissen zullen aan bod komen in de gebruikelijke afzonderlijke items op de website. Voor het al het 'overige' typische Oud en Nieuw nieuws zal dit item worden gebruikt.

U kunt hier zelf ook een steentje aan bijdragen! Bijvoorbeeld door zelf beelden in te sturen van bijzondere gebeurtenissen die met Oud en Nieuw te maken hebben. Zoals van de brandstapel in uw buurt, de rijen bij de oliebollenkramen etc.

Kleinere (foto)bestanden kunt u mailen naar [email protected] en voor grotere fotobestanden en/of video raden wij WeTransfer aan: [email protected]. Gelieve foto's niet te sturen via de DM van Twitter of via Facebook; deze platforms verkleinen namelijk foto's.

Uiteraard kunt u ons ook nog steeds tippen als u weet heeft van bijzondere gebeurtenissen: onze WhatsApp Tiplijn is 0615151502! Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 070-7373112.

De medewerkers van Regio15 wensen u allen een heel fijne en bovenal veilige jaarwisseling toe!

De vuurstapels van Scheveningen en Duindorp op zondagmiddag:

z0i465.JPG

m6YbTT.jpeg

Leidschendam - Oud en Nieuw is helaas ook de periode dat vernielzucht/vandalisme het wint van het fatsoen. Zoals hier in het parkje in de wijk Prinsenhof, waar een brandje werd gesticht en daardoor een bankje werd vernield.

dqkFcY.jpeg

a0oNXH.jpeg

sMVeOP.jpeg

MACWcK.jpeg

Zoetermeer - De tankautospuit van kazerne Benthuizen moest bijspringen op de Schansbaan in Zoetermeer, waar ook een vuurtje was gestookt.

yIAnYv.JPG

oDRor6.JPG

N9yGpG.jpeg

Den Haag - Door zoveel personen zo hard gewerkt aan dit mooie initiatief, maar helaas: vanwege de harde wind gaat de vuurwerkshow in Den Haag/Laak vanavond niet door!

8K3gMC.JPG

VYRHXD.JPG

Aso9lA.JPG

GNTepo.JPG

Den Haag - Kleine brand op een balkon van een woning aan het Paul Krugerplein, brand was snel geblust door opgeroepen brandweerlieden.

F0QtCU

NtdCaa

Den Haag - Plezier zonder vernielingen is natuurlijk niet leuk. Vandaar dat dit tramhokje op het Paul Krugerplein 'mee mocht doen' met de 'feestvreugde'.

ZIFG9r.JPG

Zoetermeer - Een mooi voorbeeld van 'zo kan het ook': Terwijl de brandweer een vreugdevuur op de Tenerife blust, worden hulpverleners voorzien van fysieke en mentale 'kracht' om de nacht vol te houden.

I9UnDp.JPG

pJcbig.JPG

0EDKoJ.JPG

Den Haag - Op de Loosduinsekade werd een scooter in de brand gestoken. Een politieagent heeft de brand geblust met een handblusser.

w Loosduinsekade1a

w Loosduinsekade2a

w Loosduinsekade3a

w Loosduinsekade4a

w Loosduinsekade5a