112-dag in het Zuiderpark | Regio15.nl

112-dag in het Zuiderpark

Den Haag - Op donderdag 23 augustus van 10:00 tot 16:30 uur zal opnieuw het grootste 112-feest van Nederland worden georganiseerd. Kom jij ook?


Na het enorme succes in 2015 zal er dit jaar weer het grootste 112-feest van Nederland worden georganiseerd. Er is werkelijk waar van alles te beleven tijdens het grootste 112-feest van Nederland. Brandweer, politie, ambulance en andere hulpdiensten pakken groots uit en geven je een kijkje in hun wereld.

Er is voorlichting, de hele dag demonstraties en er is ook heel veel zelf te doen. Er is onder andere een schuimparty, je kunt de traumahelikopter bewonderen, een kijkje nemen op de schietbaan, een brandje blussen en nog véél méér. 

Regio15.nl is (uiteraard) ook aanwezig. Je kunt in onze fototent onder andere kosteloos een super gave foto laten maken van jezelf en/of je kind en/of je vrienden op de enige echte brandweermotor. Praat met de fotografen en redactieleden van Regio15.nl en wie weet krijg je nog wat extra's mee.

Bekijk hier de interactieve map van het Zuiderpark. Tot daar! 

Locatie:
Zuiderpark, Den Haag.

Datum: 
Donderdag 23 augustus 2018

Tijdstip:
10:00 uur tot 16:30 uur

Entree:
Gratis

Het zal erg druk worden. Je kunt het beste met het openbaar vervoer komen (bus 25, 26 of tram 9 halte Zuiderpark of tram 16 halte Loevesteinlaan). Ga naar de website van de HTM voor het beste reisadvies. Je kunt ook met de fiets, brommer of scooter komen. Er zijn speciale stallingen beschikbaar!

112