Alcoholcontroles Erasmusweg / Wateringen | Regio15.nl

Alcoholcontroles Erasmusweg / Wateringen

th-dcs_7906Als voorproefje op de grote alcoholcontrole die 's avonds gehouden zou worden aan de Koningskade, werd er vrijdagmiddag en vrijdagavond al op twee andere plekken in de regio een alcoholcontrole gehouden. Dit gebeurde op Erasmusweg in Den Haag en de Sylvain Poonsstraat in Wateringen.



Beide alcoholcontroles vonden eveneens plaats in het kader van de Europese alcoholcontrole.

Foto's: Tim & Cees de Kleyn

Locatie Erasmusweg:

De alcoholcontrole aan de Erasmusweg vond plaats tussen 16.00 uur 's middags en 19.00 uur 's avonds. Ter hoogte van de Schoutendreef was een fuik opgesteld, waar de te controleren auto's door motorrijders naar toe werden gebracht. Een groot aantal automobilisten werd gecontroleerd, waarbij een aantal personen werd aangehouden wegens het rijden onder invloed. De personen op de foto's mochten na het blazen in elk geval weer hun weg vervolgen; zij waren zo verstandig geweest om geen alcohol te nuttigen.

dsc_7906

dsc_7910

dsc_7896

dsc_7912

dsc_7899

dsc_7902

Locatie Sylain Poonsstraat:

De tweede controle vond plaats aan de Sylvain Poonsstraat in Wateringen en werd gehouden tussen 20.00 uur tot 23.00 uur 's avonds. Ook hierbij werd een groot aantal voertuigen gecontroleerd. Een paar mensen werden aangehouden wegens het rijden onder invloed. De bestuurders op onderstaande foto's bleken allemaal in staat om aan het verkeer deel te nemen; zij mochten hun weg dan ook gewoon vervolgen na het blazen.

dsc_6055

dsc_7941

dsc_6036

dsc_6018

Voor de totaal resultaten, zie hier