Mediamarkt.... Ik ben toch niet gek....... | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Mediamarkt.... Ik ben toch niet gek.......

Leidschendam - Vanmorgen is in de 'Mall of the Netherlands' het 50e filiaal van de Media Markt in Nederland geopend.


Om potentiële klanten te 'prikkelen' was aangekondigd dat bij de opening om half tien de eerste 100 klanten een set Bluetooth oortjes ter waarde van 115 euro gratis zouden krijgen.

Dat 'prikkelen' is wel gelukt, zeg maar.... Omwonenden werden al rond half vijf uit hun slaap gewekt vanwege de eerste 'klanten' die hun felbegeerde gratis JBL bluetooth oortjes niet wilden missen en voor de ingang van het winkelcentrum stonden te wachten om naar binnen te kunnen.

Rond negen uur was de menigte bij de winkel zo aangezwollen, dat de nieuwe zaak op last van de politie eerder werd geopend, omdat de klanten vooraan in de rij in de verdrukking raakten. In het gedrang sneuvelden kassa's en beveiligingspoortjes en raakten een aantal mensen onwel. Er zijn hierop meerdere ambulances naar de zaak gestuurd.

Voor zover bekend zijn drie klanten door het ambulancepersoneel verzorgd. Twee daarvan konden zelf naar de ambulance toelopen; één klant is per brancard naar buiten gebracht. Het is niet bekend hoeveel er naar het ziekenhuis zijn vervoerd. 

Er waren lieden die op een andere manier trachtten de wachtrij te omzeilen: op het President Kennedyplein in Leidschendam hebben vanmorgen vier jongens op twee scooters een poging gedaan een jongen te beroven van zijn zojuist verkregen gratis oortjes.

Video: Douzy
{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=GWu92G99NAA{/youtube}

Video en foto's: o.a. Rene Hendriks en Sebastiaan Barel


awaTh7.jpeg

vwU3te.jpeg

9FkZcg.jpeg

qlirDQ.jpeg

9ZCO6b.jpeg

DdtZAN.jpeg

ZPTwpa.JPG

TcIN9e.JPG

uaue3V.JPG

suCxev.JPG

aXpCTa.JPG

IHV0Ie.JPG

oqQEC2.JPG

4DhimS.JPG

ei2RTO.JPG

PATc3S.JPG

20vPH4.JPG

k6HIB3.JPG

WEQ1ys.JPG

Update 15:00: en jawel hoor....

Schermafbeelding 2019 10 10 om 15.01.08 2