Verwarde man houdt de gemoederen bezig | Regio15.nl

Verwarde man houdt de gemoederen bezig

img_5654_thumbVoorburg - Omstreeks 15:30 uur kwam een verwarde man een telefoonwinkel aan het Koningin Julianaplein in Voorburg binnen. Hij kwam daar met zijn huistelefoon en zei dat de telefoon het hier niet deed. Hierna zakte de man plotseling in elkaar.

De manager van de winkel belde toen gelijk het alarmnummer 112. De man kwam intussen weer bij zinnen en wilde op zijn brommer vertrekken. Dit vonden omstanders toch niet zo'n goed plan en zij hielden de man tegen totdat de politie kwam. Toen de politie was gearriveerd vonden zij het noodzakelijk dat er een ambulance werd gealarmeerd. De nogal verwarde man was het hier niet mee eens; hij wilde hoe dan ook niet verzorgd worden en wilde zo snel mogelijk naar huis.

Toen de ambulancemotor aankwam is de man nog een keer in elkaar gezakt. De inmiddels gearriveerde ambulancebroeders stelden de man wat vragen om er achter te komen wat er nou aan de hand was. Helaas kon de man hier geen duidelijk antwoord op geven, maar de ambulancebroeders konden ook geen medische oorzaak achterhalen. Na overleg werd besloten de man te laten gaan. Om het zekere voor het onzekere te nemen trokken de agenten de man toch maar even na en hieruit bleek dat dit niet de eerste keer is dat dit gebeurd was.

Om geen risico te nemen lieten ze de man lopend zonder brommer naar huis gaan; de brommer van de man werd meegenomen naar het bureau. De agenten boden nog aan om de man naar huis te brengen maar deze wilde daar niets van weten.

Foto's: Ruben van Essen

img_5652

img_5654

img_5657

img_5662

img_5664