Overig kort nieuws rond Oud en Nieuw | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Overig kort nieuws rond Oud en Nieuw

Haaglanden - In dit item wordt berichtgeving geplaatst over overige incidenten tijdens Oud en Nieuw


Den Haag - In de Jan van Beersstraat hebben onbekenden vannacht een parkeerautomaat in brand gestoken. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en hebben de parkeerautomaat geblust. (Foto's: Marcel)

meJQsL.JPG

SXQer2.JPG

zzZ2xC.JPG

Westland - In de gemeente Westland is het mogelijk om na de Kerstdagen kerstbomen in te leveren bij de milieustraten en bij de speciale inleverpunten. Voor iedere ingeleverde boom wordt € 0,50 betaald.De ingeleverde bomen worden versnipperd bij een afvalverwerkingsbedrijf, waarna het materiaal wordt gecomposteerd. Op de foto Cas, Jef en Indy uit De Lier op weg om hun eerste 50 cent te verdienen!

dOycou.jpg

Den Hoorn - Het is zowaar spitsuur bij een heuse 'oliebollen en appelflappen drive-thru' van een bakkerij aan de Vrij-Harnasch. Velen die wel zin hebben in zo'n lekkere traditionele lekkernij, maar er niet langdurig voor in de keuken willen staan, hebben hun weg gevonden naar de Vrij-Harnasch. (Foto's: Donny Kooistra)

wCdmYX.JPG

xOtBME.JPG

rqNH5L.JPG

uTnP40.JPG

HgrMVd.JPG

Voorburg - Ook een lange rij voor oliebollen en appelflappen bij de Hollandse Gebakkraam bij winkelcentrum Julianabaan. (Foto's: Sebastiaan Barel)

dcGBJL.JPG

4BmXDw.JPG

zgEUUQ.JPG

j9CnmT.JPG

Rijswijk - In een portiekflat werd een coronaproof oud en nieuw feest gehouden. De organisatoren hadden eerder op Koningsdag ook al een 'Balkoningsdag' gehouden. Jong en oud deed mee. Er worden in de omliggende portieken veel ouderen, die zich in deze tijd eenzaam voelen. Door dit feest veilig en verantwoord te organiseren, hopen de organisatoren ook hen een leuke dag te bezorgen. (Video en foto's: Donny Kooistra)

UGhKAy.JPG

hVISK3.JPG

QqLz6H.JPG

Egdj0d.JPG

aF3HNW.JPG

QL5eGq.JPG

dmHPr4.JPG

KHc6lu.JPG

KTU4gT.JPG

tLIn2E.JPG

kEMEpv.JPG

LxlD5M.JPG

lZwIMF.JPG

PgU91O.JPG

5PXElR.JPG

244jjQ.JPG

ugfSJk.JPG

Den Haag - Op de Weteringkade werd vanavond grofvuil/afval op de stoep in brand gestoken. De brandweer is het brandje komen blussen. (Foto's: Sebastiaan Barel en Herman van der Woude)

stbqMN.JPG

rWfpnw.JPG

1jJHgg.JPG

Haaglanden - Ondanks het vuurwerkverbod werd er veel vuurwerk afgestoken in de regio Haaglanden. Vanuit boven was dat goed te zien.

Video en foto's: Daan van den Ende

s118oE.JPG

WjhGdG.JPG

NKern5.JPG

gTjVcP.JPG

YAyuUz.JPG

t8VhxO.JPG

GNkWL4.JPG

2i9wa4.JPG

Delft - Stipt om 00:00 luiden de kerklokken van de Nieuwe Kerk en de Oude Kerk in Delft.

Video en foto's: Donny Kooistra

5z8IUe.JPG

KVIbhv.JPG

ZaQ42R.JPG

EZGyGr.JPG

P40RKn.JPG

xcVvjg.JPG

Den Haag - Behalve op de Pachtersdreef moest de Mobiele Eenheid vannacht ook op de Vaillantlaan even kort optreden. In dit bgeval toen een brandstapel die midden op de rijbaan lag werd opgeruimd en omstanders dat probeerden te verhinderen. (Foto's: Bob van Keulen)

wtYxra.jpg

NtkmYV.jpg

pYtoMc.jpg

nhlTjZ.jpg

Delft - Een bouwkeet op een bouwplaats aan de Nassaulaan viel vannacht ten prooi aam de vlammen/vernielzucht. De brandweer heeft twee tankautospuiten ingezet en schaalde op naar 'middelbrand'. (Foto's: Gabi Gonzalez)

IghbIa.JPG

sq5HiS.JPG

bcutm4.JPG

NPJcNd.JPG

Maasdijk - De vernielzucht rond Oud en Nieuw beperkte zich niet tot ruiten en voertuigen: op de Maasdijk werd de regelkast van een flitspaal opgeblazen. De daders maken zich wellicht onsterfelijk populair in bepaalde kringen, maar uiteindelijk betaalt de belastingbetaler de tol.. (Foto's: Fred van der Ende)

ivOGy2.jpg

W8X7wx.jpg

PqB4J4.jpg

g5xrLv.jpg