Nieuwe functies in de Regio15 app | Regio15.nl

Nieuwe functies in de Regio15 app

Regio15 - De mobiele app van Regio15 heeft een update en daarmee zijn er nieuwe functionaliteiten beschikbaar. 


De ontwikkeling van de Regio15 app staat niet stil. De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het verwerken van feedback en het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. In versie 2.0 van de Regio15 app is de weergave verbeterd (beter lettertype), is het mogelijk om de nachtmodus over te nemen vanaf je mobiele telefoon (zodra je mobiel in nachtmodus gaat dan zal de app dat ook doen) en is de aflevering van de push-berichten verbeterd.

In het 'Instellingen' menu kun je aangeven dat je een notificatie wilt ontvangen wanneer er 'breaking nieuws' is. De redactie van Regio15 maakt de afweging om een artikel als 'breaking' te classificeren. Wil je altijd een melding ontvangen wanneer er een nieuw artikel in een bepaalde plaats online komt? Selecteer dan bij de 'nieuws alerts per plaats' voor welke plaatsen wij jou een notificatie mogen sturen. Je kunt je voorkeuren natuurlijk altijd veranderen. 

Bekijk in onderstaande video hoe de functies werken:

Om bovenstaande functionaliteit te gebruiken is het noodzakelijk om de app te updaten. Heb je automatische updates van app aan staan? Dan hoef je niets te doen. 

Tip ons in de mobiele app via de Regio15 tiplijn chat

Jouw tips zijn erg belangrijk voor ons! Wij garanderen dat je, als je dat wilt, anoniem blijft. Je kunt ons eenvoudig via de mobiele app een bericht sturen via de knop 'Tip doorgeven'. Je kunt dan je naam invullen of een fictieve naam wanneer je anoniem wenst te blijven en vervolgens kom je rechtstreeks met een redactielid in contact. Je kunt in de chat ook meteen een foto of video delen.

Bekijk hoe het werkt in onderstaande video:

Heb jij de mobiele app nog niet?

Download deze dan direct in de Apple Appstore of in de Google Playstore.

Wij werken op dit moment aan:

± Eenvoudige weergave van de plaatsnaam (direct naast het tijdstip wanneer het item is gemaakt)

± Een kaart van Google Maps waar een incident heeft plaatsgevonden

± De mobiele app in landscape modus (horizontaal)

Feedback of suggesties

Uiteraard staan wij open voor feedback en suggesties. Ervaar je problemen met de mobiele app van Regio15 of heb je suggesties? Stuur deze dan per e-mail naar [email protected].