Geef je mening over de Regio15 app | Regio15.nl

Geef je mening over de Regio15 app

Regio15 - We zijn erg benieuwd naar je mening over de Regio15 app en horen graag of je nog ideeën hebt. 


Achter de schermen werken wij continue aan het stabiel, snel en compatible houden van de mobiele app. Ook werken wij hard aan het doorvoeren van verbeteringen en het ontwikkelen van nieuwe functies. Om de Regio15 app op zijn best te ervaren is het belangrijk om de laatste versie te gebruiken. 

Gebruik je de Regio15 app al? Zorg dan dat je versie 2.1.2 of hoger hebt (je kunt dit controleren in het instellingen menu). Heb je de Regio15 app nog niet op je mobiele telefoon? Je kunt deze voor Apple hier downloaden en voor Android hier.

Recente functies zijn de plaatsnaam naast de datum van publicatie in het hoofdscherm, het verbeteren van de snelheid en het doorontwikkelen van de 'donkere modus'. In de Regio15 app voor Apple is nu bij ieder incident onderaan de kaart zichtbaar waar het incident zich exact heeft afgespeeld.

Op dit moment is de 'tablet-modus' in ontwikkeling.

Uiteraard vinden wij het erg belangrijk wat onze bezoekers en gebruikers van de Regio15 app vinden, welke functies er nog gemist worden en wanneer er problemen zijn. Ervaar jij problemen met de Regio15 app of heb je goede ideeën? Stuur een e-mailbericht naar [email protected].

Geef je op als beta tester

Wil jij als allereerste de nieuwste functies van de Regio15 app ervaren en testen? Stuur een e-mailbericht naar [email protected] met daarin de volgende gegevens:

- Je voornaam en achternaam

- E-mailadres gekoppeld aan je App store (Apple) of de Play Store (Android)

- Wat voor soort mobiele telefoon je hebt (type en model)

Ik05sG.jpg