Overval op C1000 Vrijheidslaan | Regio15.nl

Overval op C1000 Vrijheidslaan

t-img_2096Delft- Vanavond rond kwart voor acht is de C1000 aan de Vrijheidslaan overvallen. Volgens omstanders zijn twee getinte mannen met bivakmuts de C1000 binnengevallen, en liepen direct naar de dichtsbijzijnde kassa. Zij dwongen het personeel onder bedreiging van een vuurwapen om geld af te geven.

De politieheli is vanuit Rotterdam airport ter plaatse gekomen om de omgeving uit te kammen. Verschillende politie wagens hebben in de omgeving rond gereden om de daders te zoeken. De hondenbrigade en de TR (technische recherche) zijn ook ter plaatse gekomen om een bijdrage aan de zoektocht te leveren.

De politie is bovendien een burgernet actie gestart.

Vermoedelijk zijn de daders weggereden in een personenauto. Kort daarvoor heeft een onbekende man de supermarkt kort bezocht, die zich opvallend en verdachte gedroeg. Direct na de overval startte de politie een Burgernetactie op, waarin ze het signalement van de daders verspreidde. Daarop kwamen drie serieuze reacties binnen. Heeft u iets gezien dat de politie kan helpen bij het opsporen van de daders of heeft u informatie over deze overval? Belt u dan met de recherche van Bureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met M. via 0800-7000.

Foto's: Chavez van Leeuwen

w-img_2093

w-img_2096

w-img_2069

w-img_2073