Mishandeling Noord-Aa; getuigen gezocht | Regio15.nl

Mishandeling Noord-Aa; getuigen gezocht

politie-logoZoetermeer – De politie zoekt getuigen van een mishandeling op strand van het Noord AA dinsdag 20 juli omstreeks 23.30 uur.

Een 22-jarige man uit Zoetermeer werd door een groep van ongeveer 10 jongeren van Noord-Afrikaanse afkomst mishandeld. Het slachtoffer werd met een gebroken kaak naar een ziekenhuis gebracht. De politie zoekt getuigen van deze mishandeling.

Na de mishandeling reden de jongeren weg op meerdere donkere scooters in de richting van het centrum. Zij waren gekleed in t-shirts, korte broeken en hadden petjes op.

Uit verklaringen blijkt dat de groep zich die dinsdag op het strand ophield en daar meerdere mensen lastig viel en/of bedreigde.

De politie wil graag in contact komen met mensen die lastig gevallen cq bedreigd zijn en met getuigen die meer kunnen vertellen over de mishandeling die ’s avonds laat plaats vond. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u informatie die kan helpen om achter de identiteit van de daders van deze mishandeling te komen? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem dan via 0800-7000

00-725