Overleden man aangetroffen in woning | Regio15.nl

Overleden man aangetroffen in woning

dsc_7323thumbDen Haag - In een woning aan de Melis Stokelaan is maandagavond het stoffelijk overschot van een 65-jarige man aangetroffen.

De woning werd betreden door de politie, nadat hun gemeld was dat er al enige tijd geen contact meer mogelijk was met de bewoners. Toen de agenten binnen kwamen, troffen zij de slachtoffers aan. Omdat de politieagenten koolmonoxide vermoedden, is de brandweer met spoed ter plaatse gevraagd om een meting te doen. Echter, van koolmonoxide bleek geen sprake te zijn.

Bij nader onderzoek bleek de man helaas al overleden. Uit onderzoek van de recherche en de schouwarts bleek dat hij een natuurlijke dood is gestorven. De 94-jarige medebewoonster is per ambulance met spoed en in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd. De man en vrouw deelden de woning, maar zijn verder geen familie van elkaar. Het is niet duidelijk hoe lang het geleden is dat de man is overleden.

In verband met het onderzoek door de technische recherche is de Melis Stokelaan afgesloten geweest tussen de Betje Wolffstraat een de  Aagje Dekenlaan, in de richting van de Moerweg.

Foto's: Tim de Kleyn, Danny Botman, Shane Alders, Sander en Barbera Paardekooper

ws-dsc05478

img_3136

w-dsc_2822

img_3145

img_2311

w-dsc_2800

dsc_7315

dsc_7322

img_3172