Steekpartij Jan Wapstraat Den Haag | Regio15.nl

Steekpartij Jan Wapstraat Den Haag

img_2902_-_thumbDen Haag - In de Jan Wapstraat heeft zich vrijdagavond een steekpartij voorgedaan. Hierbij raakte één persoon gewond.

Om even voor tien uur werden politie en ambulance gealarmeerd voor een gewond persoon in een woning op de eerste verdieping van een portiekflat aan de Jan Wapstraat. Ter plaatse bleek de 20-jarige bewoner een inbreker te hebben overlopen. Deze had hierop de bewoner meerdere malen in zijn been gestoken.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer van een eerste behandeling voorzien, om hem vervolgens onder A1 naar het ziekenhuis te vervoeren. Onbekend is waarmee het slachtoffer gestoken is.

De exacte toedracht van de steekpartij wordt op dit moment onderzocht. De Technische Recherche is na het incident gelijk een onderzoek gestart in en in de omgeving van de woning. Hierbij werd tevens gebruik gemaakt van een hond van de hondenbrigade. De hond heeft de omgeving van de woning 'afgesnuffeld'. Tevens werd door de hond en de hondengeleider het dak van de woning geïnspecteerd. De inbreker(s) is/zijn nog voortvluchtig.

De politie zoekt getuigen van dit incident. Elke informatie hoe klein dan ook kan van belang zijn. Bellen kan naar Politie Haaglanden via 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Foto's: Tim de Kleyn en Sander Paardekooper

img_2890

img_2896

img_2897

img_2899

img_2902

img_8049