Poging overval op woning Roggekamp | Regio15.nl

Poging overval op woning Roggekamp

roggekampth-IMG_4896Den Haag - Twee mannen hebben omstreeks 18.10 uur geprobeerd de bewoners van een woning aan het Roggekamp te overvallen.



Beide mannen probeerden zich de toegang tot de woning te verschaffen en overvielen daarbij de aanwezige bewoners (42 en 31 jaar). Beide bewoners wisten de overvallers de deur uit te werken en de twee heren sloegen zonder buit op de vlucht. Vermoedelijk zijn zij weggerend in de richting van tramhalte 'Reigersbergenweg'.

Van de twee vermoedelijke Turkse daders is het volgende signalement bekend: het gaat om twee mannen. Eén man heeft een lang gezet postuur. Hij droeg een grijze muts en een blauwe trui. Daar overheen droeg de man een blauwe jas met witte mouwen. De andere man is kleiner en is circa 1.65 meter lang. Hij droeg een strak leren jas. Deze dader heeft nog maar één schoen; in het tumult verloor de tweede man op de vlucht zijn schoen, die in de woning achterbleef.

Direct na de overval is een Burgernet-melding verzonden en hebben politie-eenheden de omgeving uitgekamd. De mannen zijn niet aangetroffen. Medewerkers van bureau Forensische Opsporing hebben bij de woning een onderzoek uitgevoerd.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Overbosch, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Update 18-11-2011: uit nadere informatie van de politie blijkt dat de 'poging overval' waarschijnlijk een ruzie in de relationele sfeer is geweest.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Machiel Janssen

WMJ-IMG_4896

WMJ-IMG_4900

WMJ2-IMG_4901

WMJ2-IMG_4905

WMJ-IMG_4916