Medewerkers C1000 overvallen, politie zoekt getuigen | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Medewerkers C1000 overvallen, politie zoekt getuigen

20111121-overvalt-DSC_5774Den Haag - De recherche van bureau Ypenburg/Leidschenveen onderzoekt een overval op twee medewerkers van een supermarkt aan de Oude Kustlijn maandagochtend 21 november omstreeks 09.45 uur.De twee medewerkers waren onderweg naar een in de buurt gelegen bank, toen vanaf de Rijswijkse Landingslaan twee geheel in het donker geklede personen aangelopen kwamen. Eén van de twee overvallers gebruikte zijn pepperspray om de supermarktmedewerkers te overmeesteren. Bij de overval werd de tas van één van beide slachtoffers gestolen. Na de overval vluchtten de overvallers in de richting terug van waar ze vandaan kwamen, de supermarktmedewerkers geschrokken achterlatend. Eén van de slachtoffers is door de ambulancedienst behandeld aan zijn ogen.

Kort na de overval was de recherche en het overvallenteam 'Twister' ter plaatse om onderzoek te doen. Er wordt gekeken of er beelden van de overvallers beschikbaar zijn.

Tips?
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Ypenburg/Leidschenveen, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Foto's: Robert Johnson

w-DSC_5762

w-DSC_5774

w-DSC_5787