Overval Albert Heijn Zoetermeer | Regio15.nl

Overval Albert Heijn Zoetermeer

quirinegang th-DSC 0067-1Zoetermeer - Vanavond rond 20.45 uur heeft er een overval plaatsgevonden op een filiaal van de Albert Heijn aan de Samanthagang.



De dader heeft hierbij een greep in de kassa gedaan. Een beveiligingsmedewerker heeft van de dader met een wapen een klap op zijn hoofd gehad, op het moment dat hij met getuigen probeerde om de man te stoppen. Het slachtoffer is nagekeken door een medewerker van de motorambulance, maar behoefde niet vervoerd te worden.

Na de overval heeft de politie het winkelcentrum afgezet en is er door diverse eenheden naar de dader uitgekeken. Bij de zoekactie werd ook een politiehelikopter ingezet.

Bureau Forensische Opsporing is ter plaatse geweest om sporenonderzoek te doen. Tevens werden een buurtonderzoek en een Burgernet-actie opgestart.

De dader, die donkere kleding aan had en een bivakmuts droeg, is hierna het pand uitgevlucht en via de Madame Curiesingel en de Nathaliegang naar een gereedstaande auto op de parkeerplaats van de markt gerend. Hierin is hij vertrokken. De auto is donkerkleurig en van een klein model, mogelijk van het merk Volkswagen. Verder kan over de overvaller gezegd worden dat hij tussen de 1 meter 90 en 2 meter lang en vermoedelijk tussen de 30 en 40 jaar oud is. Ook zou hij kalend zijn geweest.

Bent u getuige geweest van de overval of heeft u tips die kunnen leiden naar de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van bureau Zoetermeer, via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven? Dat kan ook. Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Robert Johnson en Martijn Roggeveen

DSC 0005-1

w-DSC MR 8885

DSC 0014-1

DSC 0023-1

DSC 0027-1

DSC 0053-1

w-DSC MR 8951

w-DSC MR 8927

muppet