Poging woningoverval Rijswijkseweg | Regio15.nl

Poging woningoverval Rijswijkseweg

rijswijksewegth-DSC 2212

Den Haag - De recherche van bureau Laak onderzoekt een poging woningoverval van dinsdag 31 januari om 11.35 uur in een flat aan de Rijswijkseweg en is op zoek naar getuigen.



De 42-jarige gehandicapte bewoner wilde de voordeur openen nadat er was aangebeld. Hierop werd van buitenaf de deur met kracht opengedrukt door twee tot nu toe onbekende mannen, die direct het slachtoffer sloegen. Vermoedelijk omdat de bewoner schreeuwde en er twee kennissen in de woning waren, renden de overvallers weg.

De politie startte direct een groot buurtonderzoek.

Van de twee verdachten is het volgende signalement bekend: dader 1 is een man van circa 1.70 meter lang, normaal postuur, blanke/lichtgetinte huidskleur, gekleed in een blauwe broek, bivakmuts en handschoenen zonder vingertopjes. Dader 2 is een man van circa 1.70 meter lang, normaal postuur, blanke/lichtgetinte huidskleur, blauwe integraal helm met rood, wit, blauwe streepje aan de zijkant.

Tips?
Bent u getuige geweest van deze poging woningoverval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Laak, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Tekst: Politie Haaglanden

Foto: Robert Johnson

WRJ-DSC 2204