Poging overval op hotel | Regio15.nl

Poging overval op hotel

laanvanmeerdervoortth-IMG 8831

Den Haag - De recherche van bureau Karnebeek onderzoekt een poging overval, vanavond op het Hampshire-hotel aan de Laan van Meerdervoort.



Omstreeks 21.50 uur stond een onbekende man voor de deur van het Hampshire-hotel. De aanwezige medewerkster opende de deur voor de man, in de veronderstelling dat zij een gast van het hotel binnen liet. De man liep rechtstreeks naar de receptie met een stomp voorwerp in zijn hand en vroeg om geld, waarop de medewerkster aangaf dat niet te hebben. De overvaller is onverrichter zake weer weggegaan.

Signalement van de man: een man tussen de 40 en 50 jaar oud, lichtgetinte huidskleur en een bol gezicht. De man zag er onverzorgd uit en droeg een plastic tas van Albert Heijn bij zich.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Karnebeek, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Foto's: Shane Alders (de getoonde politieauto staat voor een ander hotel in de straat, in het kader van het buurtonderzoek).

WSA-IMG 8828

WSA-IMG 8831