Mannen overvallen speelgoedwinkel | Regio15.nl

Mannen overvallen speelgoedwinkel

apeldoornselaanth-IMG 4343Den Haag - Twee 'heren' lieten zien dat ook overvallers nog lager kunnen zinken dan ze normaal al doen; zij overvielen een filiaal van een speelgoedketen aan de Apeldoornselaan.



De twee liepen rond 13.15 uur met gezichtsbedekkende kleding en met vuurwapens de speelgoedwinkel binnen. Eén van hen bedreigde een personeelslid met een vuurwapen en eiste geld uit de kassalade. Met een nog onbekende hoeveelheid geld renden de twee mannen via de Heelsumstraat de Hoenderloostraat in, in de richting van de Wolfhezestraat. Eén van de verdachten zwaaide daarbij met een vuurwapen. In de Hoenderloostraat stond een kleine grijze vluchtauto klaar, met daarin een derde verdachte. De auto reed vervolgens met de daders weg.

Vanwege het tijdstip van de overval was er veel winkelend publiek in de omgeving en in de winkel zelf. Aan verschillende omstanders is slachtofferhulp aangeboden.

Van de daders is het volgende signalement bekend: de twee mannen hadden een lichtgetinte huidskleur, hadden donkere kleding aan en droegen gezichtsbedekking. Beide verdachten hadden de capuchons van hun jas over hun hoofd getrokken.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche van bureau Zuiderpark, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Video: Marco Mattheijer

Foto's: Marco Mattheijer en Machiel Janssen

WMM-IMG 4299

WMM-IMG 4318

WMM-IMG 4343

WMM-IMG 4344

WMJ-IMG 5879

WMJ-IMG 5887