Overval op grillroom Parijsplein | Regio15.nl

Overval op grillroom Parijsplein

IMG 2911t-IMG 2921

Den Haag - Een shormazaak annex grillroom aan het Parijsplein is gisteravond laat overvallen.


Vlak na de overval werd in de omgeving een 18-jarige Delftenaar aangehouden, die voldeed aan het signalement van de overvaller.

Een in het geheel zwart geklede man, met gezichtsbedekking, van 1.90 meter (of langer) met bruine schoenen met witte zolen, liep donderdag rond middernacht het café aan het Parijsplein binnen. Onder bedreiging van een vuurwapen deed de verdachte een greep uit de kassalade. Ook nam hij geld van de uitbater en een klant weg.

Met een totaal buitgemaakt geldbedrag van meer dan 1000 euro rende de overvaller over het Parijsplein, via de Madridweg en de Middenweg in de richting van Rijswijk. De politie was snel ter plaatse en zette de wijk af. Op de kruising Eikelenburglaan met de Molenwetering kwam een man op een fiets aangereden, die voldeed aan het opgegeven signalement van de overvaller. De 18-jarige Delftenaar is aangehouden en overgebracht naar het poltiebureau.

De recherche van bureau Beresteinlaan onderzoekt de betrokkenheid van de aangehouden verdachte en is dringend op zoek naar getuigen.

Mensen die een man (1.90 meter lang, geheel in het zwart gekleed met bruine schoenen met witte zolen) hebben zien rennen rondom de Madridweg en de Middenweg, worden dringend verzocht contact op te nemen met de recherche van politiebureau Beresteinlaan, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Video:
Ferrie van der Geer

Foto's: Ruben van Essen

w-IMG 2910

w-IMG 2911

w-IMG 2917

w-IMG 2918

w-IMG 2923

w-IMG 2921