Beroving onder dreiging van vuurwapen | Regio15.nl

Beroving onder dreiging van vuurwapen

Beroof-KOPberoof-thumb

Den Haag - Vannacht omstreeks 03.40 uur heeft in de Warschaustraat een beroving onder bedreiging plaatsgevonden; hierbij is één persoon lichtgewond geraakt.


Op het moment dat de 19-jarige Hagenaar bedreigd werd met een vuurwapen en beroofd werd, probeerde een 18-jarige Hagenaar in te grijpen. Hij kon de beroving echter niet voorkomen en raakte lichtgewond. Na het afleggen van een verklaring is hij voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Nadat de 19-jarige Hagenaar zijn spullen en geld had afgegeven, is zijn belager in de richting van het Tiranahof weggevlucht./p>

Een team van bureau Forensisch Onderzoek is ter plaatse geweest om de eventuele sporen vast te leggen. Ook is er met een speurhond gezocht naar een mogelijke kogel die de dader zou hebben laten vallen. Deze is niet aangetroffen.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Beresteinlaan, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Video: Danny Botman

Foto's: Ruben van Essen en Robert Johnson

RE.beroof1

RJH-Beroof3

RE.beroof2

RJH-Beroof4

RE.beroof4