4 verdachten aangehouden na overval | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

4 verdachten aangehouden na overval

delft-KOPt-IMG 2463Wassenaar - Juwelier "Koekkoek" aan de Langstraat is vanmorgen omstreeks 10.00 uur door vier personen overvallen.


Het is de tweede keer binnen één maand dat deze juwelier het slachtoffer is van een overval; op 25 april jl. gebeurde dit ook.

Op het moment dat de overvallers de juwelier binnenstapten, bespoten zij de klanten en het personeel met pepperspray. Na een aantal dure horloges gepakt te hebben, zijn zij lopend en op fietsen gevlucht.

Een aantal winkeliers uit de Langstraat hebben één van de verdachten achtervolgd. Deze hebben zij op het Kloosterland weten te vloeren. De verdachte verzette zich hierbij en gebruikte nogmaals pepperspray. Desondanks wisten de winkeliers deze verdachte onder controle te houden tot de komst van de politie.

In totaal zijn er vier verdachten van de overval aangehouden door de politie. Eén vrouw is door het personeel van de ambulancedienst behandeld en onder A2 vervoerd naar het ziekenhuis. Nadat het onderzoek van de politie afgerond was, is de juwelier weer opengegaan voor het publiek.

Kijk hier voor het uitgebreide persbericht van politie Haaglanden over de overval.

Video: René Hendriks

Foto's: Machiel Janssen

IMG 6642

IMG 6642

IMG 6642

IMG 6642

IMG 6642