Stationswinkel overvallen in Voorburg | Regio15.nl

Stationswinkel overvallen in Voorburg

20120524-Stationspleint-IMG 6790Voorburg - De "Wizzl"- stationswinkel op het Stationsplein is vanmiddag overvallen door twee mannen.


De overval vond even na half vier plaats. Twee mannen bedreigden de winkelmedewerkster met een wapen en gingen er in onbekende richting vandoor met een onbekende buit.

De politie sloeg gelijk groot alarm en zocht met meerdere eenheden de omgeving af. Hierbij werd ook gebruik gemaakt van een politiehelikopter. Op strategische punten in de omgeving werd geposteerd door politiemensen. Op het Stationsplein werd een ruim 'plaats delict' afgezet.

Medewerkers van bureau Forensische Opsporing, die hemelsbreed nog geen 100 meter van de winkel is gehuisvest, waren snel ter plaatse. Zij hebben aldaar onderzoek gedaan. Er is onder andere met een politiehond gezocht naar sporen.

Voor zover bekend zijn de daders van de overval nog niet aangehouden.

Signalement: beiden negroïde mannen van ongeveer 1.70 meter lang. Eén van beiden droeg een lichtgekleurde jas, de andere een donkere jas. Beiden droegen een spijkerbroek. Tevens hadden zij een grote zwarte weekendtas bij zich.

Bent u getuige geweest van deze overval? Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Of heeft u de twee mannen kort voor de overval in de buurt van de kiosk zien lopen? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Leidschendam – Voorburg, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Video: Danny Botman

Foto's: Ruben van Essen en Danny Botman

w-IMG 6780

w-DSC 6185

w-IMG 6790

w-DSC 6199

w-IMG 6806

w-IMG 6809