Poging overval op tabakswinkel Dorpstraat | Regio15.nl

Poging overval op tabakswinkel Dorpstraat

20120604-zoetermeerkopt-overvalzoetermeer dscn3730Zoetermeer - Een 66-jarige medewerkster kreeg maandag 04 juni rond 16.00 uur de schrik van haar leven, toen zij overvallen werd in de tabakswinkel waar zij werkt aan de Dorpsstraat.


Vermoedelijk zijn de daders via de achterkant de winkel binnengekomen. Vervolgens sloegen zij de medewerkster, die alleen in de winkel stond, tegen de grond en bedreigden haar met een wapen. Toen zij aangaf dat ze de code van de kluis niet wist, zijn de verdachten zonder buit gevlucht. Zij namen de benen via de voorkant van de winkel en reden weg in een grijze BMW, richting de Du Meelaan. Het slachtoffer is erg ontdaan en is aan het politiebureau opgevangen.

Volgens getuigen gaat het om twee verdachten, beiden lichtgetint. Eén van hen was ongeveer 1.65 meter lang en droeg een leren jas met aan de onder- en bovenzijde een grijze bies en een joggingbroek. Hij had een ingevallen gezicht. De andere verdachte was ongeveer 1.75 meter lang, droeg een trainingspak en had een wit tasje om. Allebei de verdachten droegen een baseballpet.

Bent u getuige geweest van deze poging tot overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Foto's: 112zoetermeer.nl en Roy Wolters

w-overvalzoetermeer dscn3727

w-overvalzoetermeer roy1

w-overvalzoetermeer dscn3728

w-overvalzoetermeer dscn3725

w-overvalzoetermeer dscn3730

w-overvalzoetermeer roy2