Juwelier overvallen Hobbemaplein | Regio15.nl

Juwelier overvallen Hobbemaplein

20120718-hobbemaplein-kopt-peen0212

Den Haag - Vanmiddag is een juwelierszaak aan het Hobbemaplein overvallen door drie mannen.


Bij de overval, die rond tien over één plaatsvond, raakte een medewerkster lichtgewond.

Drie mannen overvielen de juwelier en bedreigden het aanwezige personeel. Een werkneemster raakte hierbij lichtgewond. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer ter plaatse behandeld. Na de overval vertrokken de drie verdachten met onbekende buit in de richting van de Haagse Markt.

De mannen hadden een Oost-Europees uiterlijk en waren fors gebouwd. Eén van de mannen droeg een witte trui en een beige 3/4 broek met zwarte schoenen. De tweede verdachte droeg een grijze trui met capuchon en de derde verdachte droeg een spijkerbroek met daarop een blauwe trui met witte letters horizontaal over zijn borst.

De politie heeft een 'plaats delict' afgezet. Hierdoor was de Kempstraat tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Bij de zoekactie naar de daders heeft de politie ook een helikopter ingezet.

Bent u getuige geweest van deze overal of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Video: René Hendriks

Foto's: René Hendriks

w-peen0209

w-peen0212

w-peen0213

w-peen0216