Filiaal van de "Action" overvallen | Regio15.nl

Filiaal van de "Action" overvallen

20120919-laakweg-kopt-img 0739

Den Haag - Vanavond heeft er een overval plaatsgevonden op een filiaal van de "Action" aan de Laakweg.


De overvaller drong rond tien voor half negen de winkel binnen. Op dat moment waren er geen klanten aanwezig, wel meerdere medewerkers. Één van hen bedreigde hij met een vuurwapen. Met een geldbedrag ging de man er vervolgens vandoor. Vermoedelijk vluchtte hij op een fiets in de richting van de Mercuriusweg.

Het gaat om een blanke man, van ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg donkere kleding en een zwarte dikke winterjas. Over zijn hoofd droeg hij een witte bivakmuts.

Meteen na de overval zette de politie veel eenheden in om in de omgeving te zoeken naar de dader. Dat leidde dezelfde avond tot de aanhouding van een verdachte voor betrokkenheid bij de overval.

Medewerkers van bureau Forensische Opsporing hebben bij de zaak technisch onderzoek gedaan. De naastgelegen Neherkade was enige tijd afgesloten als gevolg van de overval en het onderzoek.

Ondanks de aanhouding worden getuigen verzocht zich te melden bij de recherche van bureau Laak, onder het nummer 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met 0800-7000.

Foto's: Robert Johnson en Eyelogic

w-img 0738

w-dsc 9361

w-dsc 9381

w-img 6538