Overval op Albert Heijn in Loosduinen | Regio15.nl

Overval op Albert Heijn in Loosduinen

20121018-loosduinsehoofdplein-kopt-img 3460

Den Haag - Vanavond heeft er rond half negen een overval plaatsgevonden op een filiaal van de Albert Heijn aan het Loosduinse Hoofdplein.


Kort na half negen liep een nog onbekende man de supermarkt binnen. De overvaller bedreigde het personeel met een wapen en nam uit enkele kassa's geld weg. De man was opvallend dik gekleed voor de weersomstandigheden.

Agenten startten direct een groot onderzoek en deed forensisch onderzoek in de supermarkt. Het Parate Peloton heeft in de omgeving gezocht naar kleding en het wapen van de overvaller.

Het signalement van de verdachte: de man droeg een trainingsjas met twee kleuren blauw, een donkerblauwe trainingsbroek en een ruimzittend vest met een grote witte capuchon. Ook droeg de man donkere sportschoenen. De man had een gele plastictas bij zich van supermarkt "Jumbo".

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Misschien heeft u iemand gezien met de betreffende gele plastictas? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Loosduinen, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Update 6 november: de politie heeft op maandag 5 november een verdachte aangehouden in deze zaak.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Dejan Jeremic

w-img 3457

w-img 3460

w-img 3463

w-img 3488

w-img 3493

w-img 3505