Overval op woning Renbaanstraat | Regio15.nl

Overval op woning Renbaanstraat

20121102-renbaanstraat-kopt-img 6087

Den Haag - Vannacht heeft er een overval plaatsgevonden op de bewoner van een woning in de Renbaanstraat in het stadsdeel "Scheveningen".


Een 63-jarige Hagenaar liep omstreeks drie uur op de Kurhausweg op weg naar huis. Op het moment dat hij de deur van zijn woning in de Renbaanstraat wilde openen, stonden uit het niets twee mannen achter hem. Onder bedreiging van een wapen moest de man zijn woning binnenlopen en enkele persoonlijke eigendommen afgeven. De daders liepen vervolgens weg in de richting van de Dirk Hoogenraadstraat. Het slachtoffer hield geen verwondingen over aan het incident.

Beide verdachten hebben vermoedelijk een lichtgetinte huidskleur en zijn circa 25-35 jaar oud. Zij droegen een spijkerbroek en een donkere jas. Eén van de verdachten had een breed postuur.

Bent u getuige geweest van deze gewelddadige beroving? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek. Neemt u dan contact op met de recherche van bureau Scheveningen, via 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

Foto's: Shane Alders

w-img 6078

w-img 6087