Verdachte aangehouden na woningoverval | Regio15.nl

Verdachte aangehouden na woningoverval

20121110-florazoom-kopt-dsc 3775Zoetermeer - Vanavond hebben drie mannen een woning overvallen aan de Florazoom in de wijk Rokkeveen.


De drie hebben een 19-jarige bewoner bedreigd die op dat moment alleen thuis was. De verdachten sloegen het slachtoffer en bedreigden hem met een wapen.

Het drietal ging er met een geldbedrag en elektronica vandoor. Zij zijn rennend gevlucht door de brandgang richting de Zilverberkzoom. Agenten gingen direct naar de betreffende woning en deden onder andere buurtonderzoek.

Op de Scheglaan hield de politie een verdachte aan op basis van het signalement. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd om het letsel in zijn gezicht, dat hij heeft opgelopen bij de overval, te laten behandelen.

Een van de verdachten was zeer donkergetint en droeg een blauwe jas. De tweede verdachte was lichtgetint en droeg een grijze joggingbroek en een zwarte jas. De derde verdachte was eveneens lichtgetint en droeg een spijkerbroek en een zwarte jas.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Foto's: Martijn Roggeveen

w-dsc 3748

w-dsc 3765

w-dsc 3775

w-dsc 3781

w-dsc 3801

w-dsc 3806