Restaurant Bartokpad weer overvallen | Regio15.nl

Restaurant Bartokpad weer overvallen

20121114-bartokpad-kopt-img 0270Delft - Vanavond is een overval gepleegd op een Chinees restaurant aan het Bartokpad.


Volgens onbevestigde berichten zou de dader gewapend zijn geweest met een vuurwapen. Hij is het restaurant binnen gegaan en zou met bedreigende woorden hebben geprobeerd geld los te krijgen. Of hij daadwerkelijk geld buit heeft gemaakt is nog in onderzoek. Hij is in onbekende richting gevlucht.

De politie heeft na de overval gelijk met een aantal eenheden in de omgeving gezocht. Dat leidde niet tot de aanhouding van een verdachte. Vanuit de lucht is enige tijd mee gezocht door een politiehelicopter. Door de politie is tevens een Burgernetmelding verzonden. In de omgeving wordt gezocht met een speurhond. Tevens is er forensisch onderzoek verricht.

Het is de tweede keer dit jaar dat het restaurant het toneel was van een overval.

Tijdens de overval zat er een aantal gasten in het restaurant; zij worden door de politie als getuige gehoord. Hen is tevens slachtofferhulp aangeboden.

De man was lichtgetint, had een zeer tenger postuur en ongeveer 1.65 meter lang. Hij droeg een donkere sjaal als gezichtsbedekking, had een capuchon op en droeg een geruite jas.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met het speciaal overvallenteam Twister van Politie Haaglanden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman en Eyelogic

w-dsc 0546

w-dsc 0551

w-img 0264

w-img 0270

w-img 0285

w-img 0291

w-img 0297