Belwinkel Goeverneurlaan overvallen | Regio15.nl

Belwinkel Goeverneurlaan overvallen

k-robert-IMG 7839t-ruben-IMG 4969

Den Haag - Voor de tweede maal vanavond heeft er in de regio een overval plaatsgevonden; ditmaal op een telecomwinkel aan de Goeverneurlaan.


De 18-jarige Haagse medewerker van de winkel werd op het moment van sluiten van de winkel door drie mannen om kwart voor elf overvallen.

De medewerker had de lichten al uitgedaan en wilde net het alarm instellen, toen de drie verdachten gewapend de winkel binnenstormden. Een van de overvallers duwde de Hagenaar op de grond en de andere twee overvallers doorzochten de winkel. Na ongeveer vijf minuten verlieten de overvallers de winkel en gingen er met een nog onbekende buit vandoor. Mogelijk zijn de mannen via de Haverschmidtstraat gevlucht in de richting van de Linnaeusstraat.

Het signalement van de overvallers luidt als volgt:

Verdachte 1: De man was van negroïde afkomst, had een normaal postuur en was ongeveer 1.80 meter lang. Hij droeg een zwarte jas en zwarte gezichtsbedekking.

Verdachte 2: Deze man was eveneens van negroïde afkomst, had een normaal postuur en was ongeveer 1.75 meter lang. Hij was volledig in het zwart gekleed en droeg eveneens zwarte gezichtsbedekking.

Verdachte 3: Deze man was ook van negroïde afkomst en was ongeveer 1.75 meter lang. Ook hij was volledig in het zwart gekleed en droeg zwarte gezichtsbedekking. Meer is er van deze verdachte niet bekend.
Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met bureau Laak van Politie Den Haag via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video: Ferrie van der Geer


Foto's: Robert Johnson en Ruben van Essen

w-robert-IMG 7841

w-robert-IMG 7848

w-robert-IMG 7880

w-ruben-IMG 4969

w-robert-IMG 7902

w-ruben-IMG 4996

w-robert-IMG 7920

w-ruben-IMG 5000