Vier verdachten aangehouden na overval | Regio15.nl

Vier verdachten aangehouden na overval

20130117-groenteweg-kopt-IMG 6027's-Gravenzande - Vannacht is een vleesverwerkingsbedrijf, gelegen aan de Einsteinstraat, overvallen door een aantal personen.


Ten tijde van de overval waren er meerdere medewerkers van het bedrijf aan het werk. Onder bedreiging van een wapen werden enkele goederen buitgemaakt.

Na de overval zijn de overvallers met de buit weggereden in een witte bestelbus in de richting van Monster. De politie, die inmiddels met meerdere voertuigen vanaf meerdere bureaus aan het zoeken was naar de verdachten en strategische posities had ingenomen, kwam de witte bestelbus tegen op de Gantellaan in Monster.

Omdat de vier inzittenden, mannen van 43, 47 en 48 jaar en een nog onbekende man, geen goede verklaring voor hun aanwezigheid in de bus hadden, werden zij, mede gelet op het feit dat zij aan het signalement van de overvallers voldeden, aangehouden.

In de bestelbus vonden de agenten goederen die te herleiden waren aan de overval, zoals bivakmutsen en buitgemaakte goederen.

Bureau Forensische Opsporing heeft onderzoek verricht bij het bedrijfspand. De bestelbus is door een platte wagen van de politie naar Bureau Zichtenburg vervoerd.

Foto's en video: Ricardo Bonsang

DSC 4985

DSC 4992

DSC 4996

DSC 4999

DSC 5001

DSC 5019