Woningoverval Korte Vleerstraat | Regio15.nl

Woningoverval Korte Vleerstraat

20130724-kortevleerstraat-kopt-IMG 3055Den Haag - Vanavond is er een overval gepleegd op een woning aan de Korte Vleerstraat, in het Centrum van Den Haag.


De overval is even na elf uur door twee mannen gepleegd. Zij belden aan en toen de 71-jarige man des huizes open deed werd hij gelijk geslagen en daarna drongen de twee de woning binnen. Toen de, eveneens 71-jarige, echtgenote van de man de politie belde, sloegen de twee op de vlucht. Zij hebben niets buitgemaakt.

Bij de overval raakte de 71-jarige man gewond; deze is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie is gelijk na de melding met veel eenheden een zoekactie naar de daders gestart. Zij zijn nog niet aangehouden.

Medewerkers van Bureau Forensische Opsporring hebben bij de woning onderzoek gedaan. Beide mannen waren licht getint en hun leeftijd wordt geschat op 20 jaar. Zij droegen beiden een spijkerbroek en een zwarte jas met capuchon.

Heeft u iets gezien dat de politie kan helpen bij het onderzoek? Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de verdachten? Belt u dan met de recherche van de Jan Hendrikstraat 0900 8844. Liever Anoniem? 0800 7000.

Video: Marco Mattheijer


Foto's: Marco Mattheijer

w-IMG 3050

w-IMG 3054

w-IMG 3055

w-mattheijer-korte-vleerstraat-4

w-IMG 3070

w-mattheijer-korte-vleerstraat-5