Overval op opvangtehuis Frankenslag | Regio15.nl

Overval op opvangtehuis Frankenslag

k-IMG 4042t-IMG 9337Den Haag - Vannacht heeft er een overval plaatsgevonden op een opvangtehuis voor jeugdigen aan de Frankenslag.

Een 43-jarige werknemer uit Maassluis was ’s nachts in het pand aanwezig, toen hij rond half vier door twee gemaskerde mannen werd overvallen. De overvallers knevelden het slachtoffer en vroegen hem onder bedreiging van een wapen waar de kluis was. Tijdens de overval ontstond een worsteling, waarbij de werknemer gewond is geraakt. De overvallers zijn er zonder buit vandoor gegaan en zijn weggerend in de richting van de Statenlaan.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Medewerkers van Bureau Forensische Opsporing hebben de sporen van het knevelen en de overige verwondingen vastgelegd, alvorens de man naar het bureau is vervoerd voor het afleggen van een verklaring.

De overvallers betroffen twee mannen van ongeveer 1.70 a 1.75 m. lang, geheel in het donker gekleed. De mannen droegen vermoedelijk een bivakmuts, maar dit kan ook een capuchon in combinatie met een sjaal voor het gezicht zijn geweest. Verder spraken de overvallers met een buitenlands accent.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met speciaal overvallenteam van de politie-eenheid Den Haag (Twister) via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video: Ivar Gelies en Dejan Jeremic


Foto's: Ivar Gieles en Dejan Jeremic

w-IMG 4021

w-IMG 4079

w-IMG 9334

w-IMG 9337

w-IMG 9370

w-IMG 4048

w-IMG 4082

w-IMG 4080