Woningoverval Van Der Woudendijk | Regio15.nl

Woningoverval Van Der Woudendijk

WoudendijkKop SBF 1918t-Woudendijk IMG 1504Den Haag - Twee nog onbekende mannen overvielen vanmiddag een woning aan de Van Der Woudendijk in Den Haag.


In de woning werd een 29-jarige vrouw beroofd van een aantal persoonlijke goederen.

Het slachtoffer werd rond half twee in haar woning overvallen. De twee nog onbekende mannen wisten de woning binnen te komen en bedreigde de vrouw. Uiteindelijk gingen zij er vandoor met een aantal persoonlijke goederen. Het slachtoffer belde even na de overval naar de politie. Zij was ongedeerd.

Agenten zochten in de directe omgeving naar de verdachten, maar troffen niets aan. In de woning waren ook drie kleine kinderen aanwezig. Zij bleven ongedeerd en zullen door professionele kinderverhoorders gehoord worden. Medewerkers van het Twister-overvallenteam hielden na de overval een buurtonzderzoek.

Signalement

Beide verdachten hebben een donkergetinte huidskleur. Zij droegen een donkerkleurige helm en zijn gevlucht in een kleine, grijze auto.

Tips? Bel de politie!

Bent u getuige geweest van deze woningoverval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Ypenburg-Leidschenveen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Bob van Keulen en Sander Paardekooper

w-DFX 6879-1

w-Woudendijk SBF 1907

w-DFX 6888-1

w-Woudendijk SBF 1910

w-Woudendijk IMG 1504

w-Woudendijk IMG 1520

w-Woudendijk IMG 1526

w-Woudendijk SBF 1918