Twee mannen overvallen woning | Regio15.nl

Twee mannen overvallen woning

KOP 0108t-IMG 4334Den Haag - Even na één uur vanmiddag hebben twee nog onbekende mannen de bewoonster van een woning aan de Dr. H.P. Bremmerstraat overvallen.


De bewoonster was in haar woning aanwezig toen er werd aangebeld. Bij het openen van de deur kwamen de twee overvallers haar woning in en bedreigden het slachtoffer met een wapen. De overvallers zijn in nog onbekende richting gevlucht; de bewoonster raakte niet gewond bij de overval.

Direct na de melding startte de politie een grote zoektocht naar de twee daders. Agenten in kogelwerende vesten stonden op strategische punten in en rond de wijk opgesteld. Andere agenten zochten in de wijk actief naar mogelijke schuilplaatsen. Ondanks de forse inzet van personeel heeft de politie nog geen verdachte(n) kunnen aanhouden. Rechercheurs van het Twister overvallenteam en de dienst Forensische Opsporing hebben in de woning onderzoek gedaan, alsmede een buurtonderzoek verricht. 

Één van de overvallers heeft een donkergetinte huidskleur en is vermoedelijk van Hindoestaanse afkomst. hij droeg een zwarte bivakmuts, donkere spijkerbroek en donkere schoenen, vermoedelijk van het merk Timberland. De tweede overvaller is ongeveer 1.70 meter lang, droeg ook donkere kleding en sprak duidelijk Nederlands.

Bent u getuige geweest van deze woningoverval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het identificeren van de daders? Neemt u dan op met overvallenteam Twister. Dit kan door het bellen de politie via 0900-8844, of anoniem via M., 0800-7000.

Video: Dejan Jeremic


Foto's: Nick van der Toorn

w-IMG 4319

w-IMG 4322

w-IMG 4327

w-IMG 4334

w-IMG 4341

w-IMG 4351

w-IMG 4359