Woningoverval in de Hazelaarstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Woningoverval in de Hazelaarstraat

Den Haag - De regio wordt zo vlak voor Kerst geteisterd door een golf van overvallen; kennelijk hebben bepaalde lieden afwijkende opvattingen over de Kerstgedachte....


Waar eerder in het jaar ééns in de zoveel weken een overval plaatsvond, is het nu in een tijdsbestek van iets meer dan een week al bijna tien keer raak geweest in Haaglanden. Na eerder vandaag een overval op Hommerson's Casino in Scheveningen, vond er vanavond een overval plaats op een woning aan de Hazelaarstraat.

De bewoonster raakte daarbij gewond; zij werd naar binnen geduwd toen de overvallers haar woning binnendrongen. Of zij wat buit hebben gemaakt is niet bekend.

De politie heeft vergeefs gezocht naar de daders en heeft onder andere een buurtonderzoek gehouden. Medewerkers van Bureau Forensische Opsporing hebben onderzoek gedaan in de woning.

Van de daders is een summier signalement bekend. Eén van de daders heeft een donkere huidskleur en droeg een lichte sweater met capuchon. De overvallers reden waarschijnlijk in een lichtblauwe auto.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Maurice Schotman

w IMG 7038

w IMG 7051

w IMG 7056

w IMG 7057

w IMG 7058