Invalide vrouw overvallen Laan van Wateringse Veld | Regio15.nl

Invalide vrouw overvallen Laan van Wateringse Veld

Den Haag - Een 50-jarige invalide vrouw is vanavond overvallen in haar woning aan de Laan van Wateringse Veld.


De overval op de vrouw in haar flatwoning nabij de Montevideostraat, vond omstreeks zeven uur plaats. De bewoonster opende de voordeur van haar woning en werd direct door de onbekende man bedreigd en haar woning in geduwd.

De overvaller is vermoedelijk maar kort in de woning geweest en is na de overval gevlucht in de richting van de Noordweg. Het is niet bekend of bij de overval iets is buitgemaakt.

De politie is na de overval onder andere met politiehonden en de politiehelikopter op zoek gegaan naar de dader. Vooral het nabijgelegen Johannapark werd door de politie uitgekamd. Forensische Opsporing verricht onderzoek in de woning.

Ambulancepersoneel heeft de vrouw in haar woning onderzocht, maar zij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Het signalement van de dader luidt: een man die Nederlands sprak met een accent. Hij droeg zwarte handschoenen, een zwarte jas met capuchon en hij droeg een bril. Hij had een grote boodschappentas bij zich. Voor tips kunt u bellen met de recherche van bureau Westland op 0900-8844. Liever anoniem: bel dan 0800-7000.

Update 7-1: Uit het recherche onderzoek is gebleken dat de vrouw de overval heeft verzonnen.

Video: Ferrie van der Geer


Foto's: Nick van Mourik

w DSC 0960

w DSC 0964

w DSC 0969

w DSC 0970

w DSC 0981

w DSC 0989

w DSC 0995

w DSC 0996

w DSC 1000