Twee mannen overvallen pakketbezorger | Regio15.nl

Twee mannen overvallen pakketbezorger

Den Haag - Twee nog onbekende mannen overvielen donderavond een 50-jarige pakketbezorger uit Berkel en Rodenrijs in de Oudaenstraat.


De man wilde een pakje afleveren. Toen de geadresseerde niet thuis bleek te zijn, liep de man terug naar zijn auto. Op dat moment werd hij door twee mannen overvallen en beroofd van het pakketje. Een van de mannen bedreigde de man met een wapen. Hierna verdwenen zij in onbekende richting.

Er is niet veel bekend over de overvallers. Eén dader droeg een blauw trainingspak en een petje. Over de andere dader is geen informatie bekend. Ondanks dat er met een wapen gedreigd werd, is de postbezorger niet gewond geraakt bij de overval.

Politieagenten hebben in de omgeving van de Oudaenstraat gepost en naar de overvallers uitgekeken, maar zover bekend is niemand aangehouden. De recherche zal onderzoek doen naar het incident.

Update 20 februari: de politie heeft vijf jongens aangehouden, in leeftijd tussen 15 en 18 jaar, als verdachte van deze overval en een andere overval op een pakketbezorger, eerder donderdag op het Julialaantje in Rijswijk. De jongens hebben een niet van echt te onderscheiden nep-pistool gebruikt bij de overvallen. De jongens zijn mogelijk betrokken bij meer van dergelijke overvallen. Het uitgebreide persbericht van de politie kunt u hier lezen.

Foto's: Nick van Mourik en Dejan Jeremic

w R15 2125

w IMG 0629

w IMG 0634

w IMG 0635