Overval op drogisterij Fahrenheitstraat | Regio15.nl

Overval op drogisterij Fahrenheitstraat

Den Haag - Een filiaal van drogisterijketen Etos aan de Fahrenheitstraat is vanmiddag overvallen door een nog onbekende man.


Een man met een donkere huidskleur bedreigde omstreeks tien over tweede cassiere en dwong haar tot afgifte van een geldbedrag. Hierna verliet de man snel de winkel en reed hij weg op een fiets.

Hij reed weg via de kruising Fahrenheitstraat met de Cypresstraat. Daarna reed de man de Cypresstraat in. Op de vlucht kwam de man bijna ten val. Hierop fietste hij weg over de Cypresstraat richting de Goudenregenstraat.

Signalement dader: man, donkere huidskleur. Hij droeg een zonnebril en een sjaal voor zijn gezicht. Hij droeg zwarte kleding.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Update 2 april: de politie heeft een 50-jarige Hagenaar aangehouden als verdachte van het plegen van deze overval en nog twee andere overvallen op drogisterijen.