Zes personen overvallen koffiehuis Van Baerlestraat | Regio15.nl

Zes personen overvallen koffiehuis Van Baerlestraat

Den Haag - De politie van bureau Zuiderpark is op zoek naar zes nog onbekende personen die vannacht een koffiehuis aan de Van Baerlestraat hebben overvallen.


Even na drie uur kreeg een centralist op de politiemeldkamer het bericht dat de overval had plaatsgevonden. Agenten hebben direct de omgeving afgezet en zijn op zoek gegaan naar de mogelijke daders.

Na kort onderzoek ter plaatse bleek dat de daders inmiddels al waren gevlucht. De Van Baerlestraat is deels afgesloten geweest in verband met sporenonderzoek. De politie heeft de nog aanwezige mensen in het koffiehuis ondervraagd om meer aanwijzingen over de daders te krijgen.

Medewerkers van bureau Forensische Opsporing en rechercheurs van bureau Zuiderpark en overvallenteam "Twister" hebben ter plaatse sporenonderzoek verricht. Bij de overval is niemand gewond geraakt. Het is niet bekend of er iets is buit gemaakt.

De politie laat weten dat de zes overvallers kort na de overval gevlucht zijn in een grijze Volkswagen. Vooralsnog is het onbekend of er al aanhoudingen zijn verricht in deze zaak.

Video en foto's: Dejan Jeremic

w IMG 2458

w IMG 2466

w IMG 2472

w IMG 2477

w IMG 2478

w IMG 2483

w IMG 2487