Overval op bejaarde bewoonster (80) aan de Westduinweg | Regio15.nl

Overval op bejaarde bewoonster (80) aan de Westduinweg

Den Haag - Aan het begin van de avond heeft er een overval plaatsgevonden op een woning aan de Westduinweg.


De woning is gelegen in flat 'Laag Lindoduin'. Het slachtoffer, een vrouw van 80, werd rond kwart over vijf geconfronteerd met de verdachten, die direct de vrouw belaagden en bedreigden. Eenmaal in de woning eisten ze geld en gingen er vervolgens weer vandoor.

De vrouw alarmeerde direct haar familie en even later ook de politie. Hoewel agenten in de nabije omgeving onderzoek deden, troffen zij de verdachten niet meer aan. De politie vervolgt het onderzoek.

Het signalement van de daders luidt: beiden een getinte huidskleur en zijn tussen de 30 en 40 jaar oud. Ze hebben beiden een slank postuur en droegen ten tijde van de overval donkere kleding. Eén van de verdachten droeg een witte pet. Eén van hen was ongeveer 1.75 m. lang en de ander ongeveer 1.65 m. lang.

Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de Districtsrecherche Den Haag West via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000

Video en foto's: Ivar Gieles

w IMG 8331

w IMG 8333

w IMG 8334

w IMG 8339

w IMG 8345