Woning overvallen op het Catharinaland | Regio15.nl

Woning overvallen op het Catharinaland

Den Haag - Vanmiddag is er een gewonde gevallen bij een woningoverval aan het Catharinaland.


Een 26-jarige Hagenaar raakte bij de overval, die rond half zes plaatsvond, gewond. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op om zich te melden.

De politie ontving een melding van de mogelijke overval en trof op straat de gewonde man. Hij vertelde de agenten in zijn woning te zijn overvallen door meerdere daders. Hij was mishandeld en de woning uit gevlucht.

Omdat niet duidelijk was of er nog verdachten in het huis waren gingen politiemensen met schilden naar binnen. Ze troffen niemand aan; de overvallers waren er vandoor gegaan met wat persoonlijke goederen als buit. Het slachtoffer werd voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De politie stelt een onderzoek in en roept getuigen op om zich te melden.

De drie daders waren mannen van rond de 20 jaar oud en hadden verschillende lengtes. Tijdens de overval droegen ze trainingspakken. Heeft u iets opvallends gezien in de buurt van het Catharinaland tussen 17:00 en 18:00 uur? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Uw tips kunt u ook anoniem doorgeven door M. te bellen op het nummer 0800-7000.

Video: Ferrie van der Geer


Foto's: Machiel Janssen en Rene Hendriks

fzAEYk.JPG

PmDvCd.JPG

GnWVhR.JPG

F83fU5.JPG

ATuxFu.JPG

yYSgOk.JPG