Ouder echtpaar overvallen door gewapend duo | Regio15.nl

Ouder echtpaar overvallen door gewapend duo

Den Haag - Een ouder echtpaar is aan het begin van de avond slachtoffer geworden van een gewapende overval.


Het echtpaar woont in een flat aan de Stieltjesstraat, nog geen 100 meter van politiebureau 'Laak' aan de Slachthuislaan.

Er werd bij de woning omstreeks 18.30 uur aangebeld, de bewoner die opendeed werd direct bedreigd met een mes. Er werd een klein bedrag aan geld meegenomen en wat losse goederen.

De beide bewoners liepen verwondingen op bij de overval. Toen de politie ter plaatse kwam hebben zij direct ook een ambulance gealarmeerd. Beide bewoners zijn onderzocht, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek overbodig. Uiteraard zijn de bewoners zeer geschrokken.

De politie is naar aanleiding van de overval op zoek naar een Marokkaans uitziende en slanke man met een zwarte helm, zwarte spijkerbroek en een zwarte jas. Bij hem was een vrouw welke ook volledig zwart gekleed was en een hoofddoek droeg.

De districts-recherche van Den Haag Zuid zoekt getuigen van deze overval. Heeft u eerder op de dag twee personen gezien waarvan er één een helm bij zich had of heeft u iets gehoord of heeft u informatie neem dan contact op met de recherche van Den Haag Zuid via 0900-8844. Liever anoniem dan via M 0800-7000.

Foto's: Dejan Jeremic

ypY9v0.JPG

18rR8u.JPG

Fi7K5q.JPG

JG8h6X.JPG

3Hh8ZE.JPG

8DV52z.JPG

bXY983.JPG