Twee gewonden bij woningoverval Morgenzonlaan | Regio15.nl

Twee gewonden bij woningoverval Morgenzonlaan

Den Haag - Bij een woningoverval aan de Morgenzonlaan zijn vanavond twee gewonden gevallen.


De overval vond omstreeks kwart voor negen plaats in een portiekwoning in die straat.

Getuigen hoorden geschreeuw uit de woning komen en zagen even later enkele mannen in een auto stappen en wegrijden.

Bij de overval zouden twee personen gewond zijn geraakt, meldt de politie. Over de aard van hun verwondingen is niets bekend.

De politie was snel ter plaatse en heeft een ruim plaats delict afgezet. Ook is met verschillende eenheden in de omgeving gezocht naar de overvallers. Voor zover bekend zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

Medewerkers van Forensische Opsporing verrichten technisch onderzoek ter plaatse.

Het is niet bekend wat er is buitgemaakt. Er is ook nog geen signalement bekend van de daders. De politie komt graag in contact met getuigen. Die kunnen bellen naar 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Update: Agenten kregen een melding dat een groep van ongeveer acht personen een woning aan de Morgenzonlaan binnendrong. In de woning bevonden zich verschillende personen waarvan er twee mishandeld werden. Enkele personen uit de groep van ongeveer acht mannen riepen om geld maar verlieten na de mishandeling vrij snel de woning. Een deel van de groep is in een auto gestapt en weggereden. Ambulancepersoneel vervoerde de twee slachtoffers, 28 jaar en afkomstig uit Den Haag, naar een ziekenhuis. De recherche is op zoek naar getuigen.

Foto's en video: Donny Kooistra

6weUJ7.JPG

Iva0nd.JPG

6WClxY.JPG

bO8DqP.JPG

Kge7Zr.JPG

rZvgag.JPG

Sy3fbt.JPG

TIS97W.JPG

0UlrI5.JPG

TMIpam.JPG

b2Hfcv.JPG

hUYiLg.JPG

gAHzaB.JPG

cQzGXJ.JPG